Grotta vidare bland nedanstående böcker med dessa ämnen och kategorier:
Agronomi och lantbruk | Agronomi & lantbruk | Biologisk mångfald | Djur och natur | Djurhållning | Djur & natur | Ekologisk hållbarhet | Ekonomiska förhållanden | Frö | Förnyelsebara drivmedel | Global matsäkerhet | Grisens kulturhistoria | Husdjur | Hållbar utveckling | Hållbarhet | Industriell kemi och tillverkningsteknik | Industriell kemi & tillverkningsteknik | Jordbruk | Klimatförändringar | Konsumtion | Linderödssvinet | Livsmedelskvalitet | Livsmedelsvetenskap | Livsmedelsteknik | Matproduktion | Miljöfrågor | Miljön | Nationalekonomi & finansväsen | Natur | Naturvetenskap | Näringslära | Sverige | Svält | Samhälle & samhällsvetenskap | Växtbaserad kost | Växtodling | Vetenskap & teknik | ÖverviktLivsmedelsvetenskap: en omfattande guide för en hälsosammare och mer hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion.
En gripande och insiktsfull bok om världens matproduktion och behovet av förändring för att undvika katastrof.
En omfattande och fascinerande bok om den svenska grisen och dess kulturhistoria.
Boken utforskar lösningar för att mätta 10 miljarder människor år 2050 genom att öka växtbaserad mat, inkludera insekter och minska matsvinn.
En hipsters dilemma: En kontroversiell bok om matproduktion och miljö med överraskande slutsatser.
Upptäck världens fröer och deras avgörande roll för global matsäkerhet i boken Fröet - matens bortglömda huvudrollsinnehavare.