Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: Radical Spirituality av Sutphen, Dick

Radical Spirituality av Dick Sutphen

Radical Spirituality av Dick Sutphen är en banbrytande bok som förenar metafysik, zen och mänskliga potentialbegrepp för att tydligt och enkelt belysa den andliga sökandet samtidigt som den utmanar New Age och holistisk korrekthet. Boken tar bort det kosmiska foo-foo från den andliga resan och erbjuder en förankrad väg som är tillgänglig för alla uppriktiga sökare.

Utforska andlighet och medvetenhet

Genom att integrera nyckelkoncept som medvetenhet och andlighet utforskar Radical Spirituality djupet av den mänskliga själen och dess strävan efter förståelse. Sutphens unika tillvägagångssätt kastar nytt ljus över traditionella tankesätt och öppnar upp för en djupare förankring i det andliga.

Metafysikens värld

I boken utforskar författaren metafysikens värld och tar läsarna med på en resa genom tid och rum för att upptäcka de gränslösa möjligheterna som ligger i medvetandet. Genom att kombinera österländska och västerländska tankesätt skapar Sutphen en bro mellan det okända och det kända, det synliga och det osynliga.

En inkörsport till Zen

Sutphen fungerar som en guide och mentor för de som söker en djupare förståelse för Zen-principer och hur de kan tillämpas i det dagliga livet. Genom enkla och praktiska övningar visar han hur man kan finna frid och inre balans i en hektisk värld.

Frågor och svar om Radical Spirituality av Dick Sutphen

Vad gör Radical Spirituality unik jämfört med andra andliga böcker?

Radical Spirituality skiljer sig genom sitt pragmatiska tillvägagångssätt och fokus på konkreta tillvägagångssätt för att integrera andlighet i vardagen. Boken tar bort mystiken kring det andliga och gör det tillgängligt för alla.

Vilken målgrupp skulle dra nytta av att läsa denna bok?

Alla som är intresserade av att utforska medvetandet och andligheten skulle ha nytta av att läsa Radical Spirituality. Boken vägleder läsaren genom en resa av självinsikt och personlig utveckling.

Genom att följa Sutphens vägledning kan läsaren upptäcka en djupare mening med livet och få verktyg för att navigera genom dess utmaningar och möjligheter.

Tillbaka till artiklarna