Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Prismas stora blombok för hemmet av Judy Spours

Prismas stora blombok för hemmet är din ultimata guide till att förvandla ditt hem med vackra blommor. Författad av Judy Spours, denna bok i kategorin Humaniora - Konst & konstvetenskap, utforskar konsten att skapa fantastiska blomsterarrangemang som kommer att lyfta din inredning till en ny nivå.

Skapa atmosfär med blommor

Blommor har en magisk förmåga att förändra atmosfären i ett rum. I Prismas stora blombok för hemmet lär du dig hur du enkelt kan skapa ett fokus i rummet, fylla det med underbar doft och skapa en välkomnande känsla.

Detaljerade blomsterarrangemang

Från att välja blommor baserat på färg, form och säsong till att förbereda och sköta dem på bästa sätt, denna bok täcker alla aspekter av blomsterarrangemang. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren på området kommer du att hitta värdefulla tips och råd för att skapa vackra blomsterdekorationer.

Utforska olika typer av blommor

Prismas stora blombok för hemmet tar dig med på en resa genom en mängd olika blommor, inklusive snittblommor, torkade blommor, och olika typer av prydnadsväxter. Upptäck hur du kan använda dessa blommor för att skapa imponerande arrangemang som kommer att glädja både dig själv och dina gäster.

Om författaren Judy Spours

Judy Spours är en etablerad expert inom området blomsterarrangemang och har delat med sig av sin kunskap och passion i denna omfattande guide. Med år av erfarenhet och en önskan att inspirera andra, ger hon läsarna insiktsfulla tips och idéer för att skapa vackra blomsterarrangemang i sina egna hem.

Frågor och svar om Prismas stora blombok för hemmet av Judy Spours

Vad kan jag förvänta mig att lära mig från denna bok?

I denna bok kommer du att lära dig allt du behöver veta om att skapa vackra blomsterarrangemang för ditt hem. Från val av blommor till skötselråd, denna guide täcker alla aspekter av blomsterdekoration.

Passar denna bok både för nybörjare och erfarna florister?

Absolut! Boken riktar sig till alla som är intresserade av att förbättra sitt hem med hjälp av blommor. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kommer du att hitta värdefulla tips och inspiration i Prismas stora blombok.

Vad skiljer denna bok från andra blomsterarrangemangsguider?

Det som verkligen utmärker denna bok är författarens passion och engagemang för ämnet. Med detaljerade beskrivningar och praktiska tips, tar Judy Spours dig med på en inspirerande resa genom blommornas värld och visar dig hur du kan skapa fantastiska arrangemang på ett enkelt och effektivt sätt.

Tillbaka till artiklarna