Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: Beads of Glass, Beads of Stone av Scott, Lionel F.

Beads of Glass, Beads of Stone av Lionel F. Scott

En andlig resa genom Yoruba-religionens mysterier

I boken "Beads of Glass, Beads of Stone" tar författaren Lionel F. Scott oss med på en andlig resa genom Yoruba-religionens mystiska värld. Scott, en av de mest kunniga och betydelsefulla prästerna inom obatala, presenterar en utökad version av sin första bok som har fångat läsarnas intresse världen över.

Integration av Yoruba-religionen och mental hälsa

Genom att integrera aspekter av Yoruba-religionen med moderna metoder inom mental hälsa, skapar Scott en unik väv av tradition och nutid. Han utforskar hur dessa uråldriga läror kan tillämpas för att hantera stressen i dagens samhälle och de psykologiska utmaningar som kan drabba både ungdomar och vuxna. Scotts insiktsfulla tankar och djupa förståelse för ämnet gör denna bok till en oumbärlig resurs för alla som söker vägledning inom såväl andlig som mental balans.

Apatakis: En resurs för mångfald och inlärning

Introduktionen av apatakis som en resurs inom mångkulturella läroplaner visar på Scotts strävan att främja förståelse och tolerans. Denna unika insikt öppnar dörrar mot en ny värld av kunskap och visdom, och positionerar Scott som en banbrytare inom området för andlig vägledning och psykisk hälsa.

Frågor och svar om "Beads of Glass, Beads of Stone" av Lionel F. Scott

Vad inspirerade Lionel F. Scott att skriva denna bok?

Som en framstående präst inom Obatala och en passionerad förespråkare för mental hälsa, kände Scott en stark önskan att förena traditionella läror med moderna metoder för att hjälpa människor att hitta harmoni och välbefinnande i sina liv.

Vilken publik skulle dra nytta av att läsa denna bok?

"Beads of Glass, Beads of Stone" riktar sig till alla som är intresserade av att utforska spänningsfältet mellan andlighet och psykisk hälsa, och de som söker vägledning inom Yoruba-religionens djupa visdom och insikter.

Hur har bokens mottagande varit bland läsarna?

Läsarna har hyllat Scotts förmåga att göra komplexa ämnen tillgängliga och begripliga, samtidigt som de har uppskattat bokens djupa andliga insikter och praktiska tillämpningar för det moderna livet.

Tillbaka till artiklarna