Gå vidare till innehåll

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Vi älskar böcker, gör du?

Ditt bästa val för kurslitteratur

Om du är student, vet du redan att det kan vara en utmaning att hitta rätt kurslitteratur. Du letar efter prisvärda, kvalitativa böcker och du behöver dem snabbt. Därför är bok.hstrom.se ditt bästa val när det kommer till kurslitteratur.

Hitta din kurslitteratur

På bok.hstrom.se erbjuder vi ett brett utbud av kurslitteratur för alla program och alla utbildningar. Oavsett om du studerar medicin, juridik, ingenjörsvetenskap, konst, filosofi eller något annat, har vi de böcker du behöver för att lyckas i dina studier. Skulle du mot förmodan sakna någon titel, hör av dig till oss (se nedan), så gör vi vårt bästa med att försöka ordna fram boken, på ett eller annat sätt!

En av våra största styrkor är våra konkurrenskraftiga priser. Vi förstår att studenter har en stram budget och vi tycker inte att du ska behöva kompromissa med kvaliteten på dina studier på grund av höga bokpriser. Därför är våra priser lägre än de flestas, särskilt på dyrare böcker, vilket gör oss till det mest ekonomiska valet för studenter över hela landet.

Hos oss hittar du både ny och begagnad kurslitteratur. Alla våra begagnade böcker är i utmärkt skick, vilket ger dig chansen att spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Dessutom är våra leveranstider snabba, så du behöver inte vänta för att komma igång med dina studier.

Vår strävan är att göra det enkelt och problemfritt för dig att hitta och köpa kurslitteratur. Med en enkel sökning kan du hitta den bok du behöver, beställa den och sedan luta dig tillbaka medan vi sköter resten. Ingen mer stress över att leta efter böcker i sista minuten.

Vi är här för att hjälpa dig att lyckas i dina studier. bok.hstrom.se är mer än bara en bokhandel - vi är din partner på vägen mot akademisk framgång. Vi förstår kraven och utmaningarna du står inför som student, och vi är här för att ge dig de verktyg du behöver för att möta dem.

Oavsett var du befinner dig i dina akademiska studier, är bok.hstrom.se det smarta, prisvärda valet för din kurslitteratur. Kolla in vårt stora urval idag och se själv varför vi är det bästa valet för studenter över hela landet!

Sök efter böcker

Klicka på nedanstående knapp och börja söka efter dina böcker!

Ett urval kurslitteratur

Här har vi samlat ett litet urval av vår just nu bästsäljande kurslitteratur. Gör en konkret sökning, om du söker någon viss bok.

Frågor eller funderingar?