Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: Rooster Bar av Grisham, John

Rooster Bar av John Grisham

En plan för rättvisa och avslöjanden

Rooster Bar av John Grisham är en spännande skildring av tre ambitiösa juridikstuderande, Mark, Todd och Zola, som inser att deras dröm om att kämpa för rättvisa och samhällets bästa har förvanskats av en skrupelfri skola och en girig bank.

En chockerande upptäckt

Redan på tredje året av sin utbildning upptäcker trion att den privata skolan de valt ägs av en tvivelaktig individ med kopplingar till en bank specialiserad på studielån. Att studera juridik har inte bara varit en ekonomisk börda för dem, utan även en värdelös investering som inte leder till några lovande framtidsutsikter inom yrket. När de börjar gräva i skolans ekonomi öppnar sig en värld av korruption och bedrägeri.

Kampen mot korruptionen tar sin början

På sin stamkrog, Rooster Bar">The Rooster Bar, smider de tre vännerna en plan. En plan för att avslöja skolans ägares mörka hemligheter och ställa saker och ting tillrätta. Deras beslutsamhet att kämpa mot systemet och för sanningen får oväntade konsekvenser och risker.

En gripande berättelse av förräderi och mod

I Rooster Bar tar John Grisham läsarna med på en nervkittlande resa fylld av spänning, uppror och mod. Med en mästerlig skildring av rättvisans pris och korruptionens fördärv, levererar Grisham ännu en gång en berättelse som berör och engagerar.

Frågor och svar om Rooster Bar av John Grisham

Vad inspirerade John Grisham att skriva Rooster Bar?

Grisham har alltid varit intresserad av rättvisans teman och hur makten och pengarna kan korrumpera. Rooster Bar är en utforskning av hur tre unga människor kämpar mot ett orättvist system och försöker avslöja sanningen.

Vem kommer att uppskatta läsningen av Rooster Bar?

Alla som älskar spännande romaner med en stark samhällskritisk underton kommer att njuta av Rooster Bar. Boken passar både Grishams trogna fans och nya läsare som uppskattar en välskriven och engagerande berättelse.


Tycker du om John Grisham kan du nog också uppskatta...

Tycker du om John Grisham kan du nog även vara intresserad av dessa författare: Tom Clancy, James Patterson, David Baldacci, Michael Crichton, Nelson De Mille.
Tillbaka till artiklarna