Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: Inifrån av Bodström, Thomas

Inifrån av Thomas Bodström

Inifrån: En närgången betraktelse av svensk politik

I Inifrån tar författaren Thomas Bodström oss med på en intensiv resa genom politikens korridorer, där makten, myglet och politiken vävs samman med personliga erfarenheter och djupa reflektioner. Efter tio år i politikens hetluft stannar Bodström upp för att granska och utvärdera: Vad var bra? Vad var dåligt? Och framför allt, vad kan göras bättre?

Erfarenheter och insikter

I denna gripande berättelse delar Bodström med sig av sina egna erfarenheter som minister och oppositionspolitiker. Genom att skildra sina möten med politiska vänner och motståndare, de stora politiska händelserna och skandalerna, samt det vardagliga arbetet i riksdagen, erbjuder författaren en unik inblick i den svenska politikens innersta kärna. Hans ärliga och oförställda berättarstil ger läsaren en uppskakande och tankeväckande bild av en politisk värld präglad av intriger och utmaningar.

Den svenska socialdemokratins tillstånd

Inifrån är inte bara en personlig memoar utan också en skarp och välgrundad kritik av den svenska socialdemokratins utveckling under senare år. Genom att lyfta fram bristerna och problemen inom partiet och regeringen ger Bodström en väckarklocka till alla som bryr sig om politikens roll och inflytande i samhället.

Låt dig svepas med i denna tankeväckande och insiktsfulla bok, där politikens alla nyanser och dilemman utforskas med skärpa och känslighet. Makten, myglet och politiken avslöjas på ett sätt som sällan skådas i offentligheten.

Frågor och svar om Inifrån av Thomas Bodström

Vad är det som gör Inifrån så unikt i jämförelse med andra politiska memoarer?

Thomas Bodström skiljer sig genom sin ärlighet och rakryggade berättarstil, där han inte drar sig för att kritisera sitt eget parti och dess agerande.

Vilken målgrupp skulle ha störst behållning av att läsa denna bok?

Alla med ett intresse för politik, samhällsfrågor och den svenska socialdemokratins utveckling kommer att finna Inifrån både gripande och upplysande.

Vad skiljer Inifrån från andra liknande böcker som behandlar politikens värld?

Bodströms personliga erfarenheter och insikter ger boken en unik ton och trovärdighet, vilket gör den till en oumbärlig läsning för den som vill förstå politikens verkliga dynamik.

Tillbaka till artiklarna