Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: En mammas överlevnadskokbok av Wallin, Vivi

En mammas överlevnadskokbok av Vivi Wallin

En mammas överlevnadskokbok är en kokbok av författaren Vivi Wallin som riktar sig till alla stressade föräldrar där ute. I denna bok hittar du inga komplicerade rätter med oändliga ingredienslistor eller exotiska kryddor som är omöjliga att hitta. Istället har Wallin fokuserat på att skapa enkla vardagsrätter som går snabbt att laga, med hjälp av färdiga kryddblandningar och såser från mataffären.

Minimalt tidskrävande vardagsrätter

Tanken bakom En mammas överlevnadskokbok är att underlätta för dig som hemmafixare och förälder. Många av rätterna kan lagas med ett barn på höften, eller under tiden det tar för dina egna barn att ropa efter mat. Boken innehåller måltider som kan slängas ihop på några minuter, med minimala ingredienser, samt variationer av vanlig vardagsmat. I kapitlen "Vivis favoriter" och "Knuts favoriter" presenterar Wallin sina personliga älsklingsrätter, värda att krångla lite extra för.

Genvägar och humörhöjare

För de tillfällen då tiden är knapp och pressen är hög, ger En mammas överlevnadskokbok dig gott om tips på smarta genvägar och humörhöjare för köket. Här hittar du enkla rätter som du alltid kan lita på, även när du egentligen varken orkar eller hinner. Wallin har skapat recept som nästan alla barn tycker om, vilket gör det enklare att servera måltider som uppskattas av hela familjen.

Om du letar efter en kokbok som fokuserar på enkla recept, genvägar i köket och smakfulla vardagsrätter, är En mammas överlevnadskokbok av Vivi Wallin det perfekta valet. Denna bok kommer att underlätta din vardag och ge dig inspiration till stressfria måltider som både du och dina barn kommer att älska.

Frågor och svar om En mammas överlevnadskokbok av Vivi Wallin

Vilken typ av recept kan man förvänta sig hitta i denna kokbok?

I En mammas överlevnadskokbok hittar du enkla och snabba recept på vardagsrätter, med fokus på minimalt tidskrävande matlagning och användning av färdiga kryddblandningar.

Finns det tips på hur man kan spara tid i köket?

Ja, författaren Vivi Wallin delar generöst med sig av smarta genvägar och humörhöjare för köket, särskilt när tiden är knapp och stressnivån är hög.

Är recepten i boken barnvänliga?

Absolut! De flesta barn brukar uppskatta de enkla och smakfulla rätterna som presenteras i boken, vilket gör det lättare att laga mat som hela familjen kan njuta av.
Tillbaka till artiklarna