Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: En mammas överlevnadshandbok av Wallin, Vivi

En mammas överlevnadshandbok av Vivi Wallin

En mammas överlevnadshandbok är en oumbärlig resurs för alla mammor därute som jonglerar vardagens krav och förväntningar. Skriven av den populära författaren och influencern Vivi Wallin, som har över 320 000 följare på sina instagramkonton Mammasanningar och Fixa själv, bjuder denna bok på en mix av praktiska tips, personliga erfarenheter och inspirerande hacks.

En kompis i vardagen

I En mammas överlevnadshandbok tar Vivi Wallin oss med på en resa genom mammarollens alla nyanser. Från små trix för att locka den envisa matvägraren till att navigera genom högtidernas kalas och hantera utmaningarna med resor tillsammans med barn. Med en stor dos humor och självinsikt guidar författaren läsaren genom vardagens utmaningar på ett lättsamt och underhållande sätt.

Gemenskap och stöd

Genom att dela med sig av sina egna framgångar och motgångar som förälder skapar Vivi Wallin en känsla av gemenskap och förståelse. Hon påminner läsaren om att det är okej att inte vara perfekt, att det är normalt att tappa tålamodet och att det finns ljus även i de mörkaste stunderna av föräldraskapet.

En mammas överlevnadshandbok är fylld av kloka råd, smarta knep och hjärtliga berättelser som kommer att ge varje mamma därute en känsla av att vara mer än tillräcklig i sin roll. Det är den ultimata boken för alla som kämpar med att balansera tid, energi och krav i en hektisk vardag.

Frågor och svar om En mammas överlevnadshandbok av Vivi Wallin

Vad gör En mammas överlevnadshandbok unik jämfört med andra böcker inom samma genre?

En mammas överlevnadshandbok skiljer sig genom sin personliga ton och genuina berättarstil. Vivi Wallin delar med sig av sitt eget liv och sina egna misstag, vilket skapar en stark koppling till läsaren. Boken är inte bara en guide, den är en vän i bokform som stöttar och inspirerar genom hela föräldraskapsresan.

Vilken typ av läsare skulle dra nytta av att läsa En mammas överlevnadshandbok?

En mammas överlevnadshandbok är perfekt för alla mammor som känner sig överväldigade av kraven och förväntningarna i sin vardag. Boken erbjuder konkreta tips, hjärtliga historier och en påminnelse om att ingen är ensam i föräldraskapets berg- och dalbana.

Slutligen ger En mammas överlevnadshandbok en plats för gemenskap, skratt och självreflektion i en annars stressig tillvaro. Det är en bok som inte bara informerar, utan även tröstar och inspirerar på alla nivåer av föräldraskapets resa.

Tillbaka till artiklarna