Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: En giftig sanning av Sten, Camilla

En giftig sanning av Camilla Sten

En giftig sanning är en spännande kriminalroman skriven av författaren Camilla Sten. Boken faller inom kategorin Skönlitteratur - Deckare & thrillers & spänning och utforskar teman som mord, lögner, hemligheter, spänning och psykologi.

Handling

I boken följer vi kriminalpsykologen Rebecca Lekman när hon dras in i fallet kring den unga standupkomikern Lina Gyllenborgs mystiska död. När Linas pojkvän, Jonas, tidigare anklagad för mordet, nu ber om Rebeccas hjälp för att avslöja sanningen, tvekar hon. Trots sin intuition känner hon sig tvungen att ta sig an fallet, och det dröjer inte länge förrän Rebecca upptäcker att Lina bar på djupa hemligheter som kan ha lett till hennes tragiska öde.

Mästerligt utforskande av mänsklig psykologi

Camilla Sten skapar en kuslig stämning och skildrar mänskliga relationer på ett suggestivt sätt. Genom Rebeccas ögon får läsaren inte bara följa med på en spännande resa för att lösa fallet utan även utforska komplexiteten i mänskliga motiv och handlingar.

I En giftig sanning vävs spänning och psykologi samman på ett sätt som håller läsaren fängslad från första sidan till den chockerande upplösningen. Camilla Sten visar än en gång sin skicklighet när det kommer till att skapa en beroendeframkallande berättelse fylld av överraskningar.

Slutsats

Med en gripande intrig och välutvecklade karaktärer tar En giftig sanning läsaren på en nervkittlande resa genom en värld av lögner, hemligheter och oväntade vändningar. Camilla Stens förmåga att skapa en kuslig atmosfär och skildra mänsklig psykologi gör denna bok till en oumbärlig läsupplevelse för alla fans av deckare och spänningsromaner.

Frågor och svar om En giftig sanning av Camilla Sten

Vad gör En giftig sanning unik jämfört med andra kriminalromaner?

En giftig sanning sticker ut genom sin skickliga skildring av mänsklig psykologi och det subtila sätt på vilket spänningen byggs upp. Camilla Stens förmåga att skapa komplexa karaktärer och oväntade plot twists gör denna bok till en oförglömlig läsupplevelse.

Vilken roll spelar huvudkaraktären Rebecca Lekman i berättelsen?

Rebecca Lekman är en central figur i boken, då hon agerar som kriminalpsykolog och leder läsaren genom det komplicerade nätet av lögner och hemligheter som omger fallet. Hennes skarpa sinne och djupa insikter bidrar till att avslöja sanningen bakom Linas död.

Tillbaka till artiklarna