Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Den vidunderliga ordningen av Andrev Walden

En samling av Andrev Waldens bästa texter

I "Den vidunderliga ordningen" samlar Andrev Walden, prisbelönt författare till romandebuten "Jävla karlar", sina bästa texter från åren 2019-2023. Denna volym bjuder på ett unikt urval av kåserier där Walden belyser det mänskliga tillståndet ur oväntade och fängslande perspektiv.

En författare med många talanger

Andrev Walden, inte bara en skicklig författare utan även en framstående journalist och illustratör, har belönats med Augustpriset för sitt litterära bidrag. Waldens stilistiska briljans och djupa inlevelse för storytelling har även lett till en nominering till Stora Journalistpriset. Hans skarpa observationer och unika röster tar läsaren med på en resa fylld av både vardagliga banaliteter och existentiella funderingar.

Om författaren Andrev Walden

ANDREV WALDEN, en erkänd skribent på Dagens Nyheter och värd för podcasten Helvetet med Parisa Amiri, har med sin tidigare bokdebut "Ditt lilla mörker i ljuset" etablerat sig som en författare att räkna med.

"Den vidunderliga ordningen" är en samling texter som belyser det absurda och fascinerande i vardagen, skrivet med en knivskarp penna och en stor portion humor. Waldens förmåga att fånga läsarens uppmärksamhet och skapa en nästan hypnotisk läsupplevelse gör denna bok till en måste-ha för alla litteraturälskare.


Tillbaka till artiklarna