Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Boktips: Bli yngre, lev längre av Chopra, Deepak

Bli yngre, lev längre av Deepak Chopra

Bli yngre, lev längre av Deepak Chopra är en handbok som öppnar upp möjligheter till förnyelse och föryngring, och visar vägen till ett liv i balans. Genom att utforska din inre energi och kreativitet samt att öppna upp för kärlek, kan du hitta nycklarna till att föryngras både fysiskt och själsligt.

Steg för steg vägledning

I denna bok presenterar Chopra en steg-för-steg vägledning för att återansluta till din ungdomliga energi och entusiasm, och undersöker kraften i andliga och fysiska övningar samt kreativa tankelekar.

Kostråd och recept

Du kommer även att ta del av praktiska kostråd och inspirerande recept som syftar till att stödja din kropp och själ på vägen mot föryngring och välbefinnande. Dessa verktyg kan vara fundamentala för att stärka din inre och yttre hälsa.

Med en grund i kärlek och positivt tänkande kan Bli yngre, lev längre vara din guide till att skapa en starkare koppling mellan kropp och själ, och därigenom främja en föryngrande process i ditt liv.

Om författaren Deepak Chopra

Deepak Chopra är en välrenommerad indisk-amerikansk författare, läkare och andlig lärare med en lång lista av internationella bästsäljare inom ämnen som hälsa, andlighet och personlig utveckling. Hans tillgängliga och populära vetenskapliga stil har gjort honom till en av de mest inflytelserika andliga författarna i modern tid.

Född 1946 i New Delhi, Indien, har Chopra dedikerat sitt liv åt att utforska och dela med sig av kunskap om hälsa och välbefinnande. Med över 90 böcker publicerade och översatta till fler än 50 språk, har Chopra nått en global publik och inspirerat miljontals människor att omfamna en mer närande och medveten livsstil.

Oavsett om du redan är bekant med Chopras verk eller nyfiken på att utforska hans tankar för första gången, kan Bli yngre, lev längre vara en resa mot en djupare förståelse av dig själv och din potential att leva ett rikare och mer balanserat liv.

Frågor och svar om Bli yngre, lev längre av Deepak Chopra

Här kommer några vanliga frågor och svar om boken, författaren och dess budskap:

Vad är det som gör Deepak Chopras böcker så populära?

Deepak Chopras popularitet kan tillskrivas hans förmåga att kombinera vetenskaplig expertis med andliga insikter på ett tillgängligt och engagerande sätt. Hans verk erbjuder läsaren verktyg för personlig tillväxt och välbefinnande, vilket har lockat en bred publik världen över.

Vilka är några centrala teman som Deepak Chopra utforskar i Bli yngre, lev längre?

I boken utforskar Chopra teman som energi, kreativitet, kärlek, positivt tänkande, hälsa och föryngring. Genom att vägleda läsaren genom dessa ämnen erbjuder han en helhetsbild av hur man kan skapa balans och välbefinnande i sitt liv.

Vem rekommenderas att läsa denna bok?

Bli yngre, lev längre riktar sig till alla som är intresserade av att utforska möjligheterna till personlig tillväxt, hälsa och föryngring. Oavsett om du är ny inom området eller redan har erfarenhet av Chopras tidigare verk, kan denna bok vara en kraftfull resurs för att fördjupa din förståelse för dig själv och din hälsa.


Tycker du om Deepak Chopra kan du nog också uppskatta...

Tycker du om Deepak Chopra kan du nog även vara intresserad av dessa författare: Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Louise Hay, Thich Nhat Hanh, Alan Watts.
Tillbaka till artiklarna