Gå vidare till innehåll

Vi älskar böcker, gör du?

★ ★ ★ ★ ★ | 4,9 / Google Reviews

h:ström - Text & Kultur (etabl. 1998) driver antikvariat, bokhandel, tryckeri och distribution

Fallen ur tiden av David Grossman

Fallen ur tiden är en gripande och poetisk skildring av sorgens djupa existens och den plågsamma resan tillbaka från en obeskrivlig förlust. Författad av den israeliske författaren David Grossman, tar denna bok läsaren med på en resa genom en värld av smärta, hopp och mänsklig styrka.

En allegorisk berättelse om förlust och återförening

I Fallen ur tiden utforskar David Grossman temat för sorg på ett unikt sätt genom att presentera en berättelse som blandar drama, prosa och poesi. Genom ett fasansfullt sångspel möter läsarna en grupp individer vars livsöden är sammanflätade på oväntade och gripande sätt. En fader ger sig ut på en resa för att leta efter sin förlorade son och på vägen möter han andra som delar samma smärtsamma öde.

En poetisk och gripande skildring

David Grossmans berättarstil i Fallen ur tiden fångar läsarens uppmärksamhet och tar dem med på en resa fylld av känslor och insikter. Genom den allegoriska dramatiken vävs en vacker och sorglig berättelse som berör det mänskliga hjärtat djupt.

Den som söker efter en djupt rörande och tankeväckande läsupplevelse kommer att finna Fallen ur tiden som en bok som stannar kvar i tankarna långt efter att den sista sidan har lästs.

Upptäck en mästerverk om sorgens natur

Fallen ur tiden är inte bara en bok, det är en resa genom det mänskliga psyket och hjärtat. Med David Grossmans mästerliga berättarteknik och skarpa observationer tar denna bok läsaren med på en oförglömlig resa genom livets svåra och smärtsamma realiteter.

Frågor och svar om Fallen ur tiden av David Grossman

Vad kan läsare förvänta sig av Fallen ur tiden?

Läsare kan förvänta sig en gripande och poetisk skildring av sorgens natur och människans förmåga att övervinna ofattbara förluster.

Vilken publik rekommenderas Fallen ur tiden för?

Fallen ur tiden rekommenderas för alla som uppskattar litteratur som utforskar mänskliga känslor, relationer och den existentiella smärtan av förlust.

Vad gör Fallen ur tiden så unik?

Det som gör Fallen ur tiden unik är författarens förmåga att blanda drama, prosa och poesi på ett sätt som skapar en djupt gripande och oförglömlig läsupplevelse.

Tillbaka till artiklarna